admin June 3, 2020

Vliegtuigje maakt noodlanding in weiland bij Beilen
Beilen – Een vliegtuigje heeft woensdagmiddag een noodlanding gemaakt in een weiland aan De Mussels bij Beilen. Er raakte niemand gewond. De piloot kwam er achter dat het vliegtuigje motorproblemen kreeg en heeft daarna direct een noodlanding gemaakt. Er zaten twee personen in het vliegtuigje tij


Vliegtuigje maakt noodlanding bij Beilen – RTV Drenthe
In een weiland bij de Mussels in Beilen heeft een vliegtuigje vanmiddag een noodlanding gemaakt.


Vliegtuigje maakt noodlanding in weiland bij Beilen. Twee …
12:18 Vliegtuigje maakt noodlanding in weiland bij Beilen. Twee inzittenden blijven ongedeerd 12:17 Groningen kijkt of dakloze tijdelijk in lege studentenkamer kan


Vliegtuigje maakt noodlanding in weiland bij Beilen
Beilen – Een klein vliegtuigje heeft vanmiddag een noodlanding gemaakt in een weiland bij de Musels in Beilen. De piloot heeft het vliegtuigje aan de grond kunnen zetten en is ongedeerd gebleven. Specialisten van de Luchtvaartpolitie van de Landelijke Eenheid gaan onderzoek doen naar wat er precies is gebeurd. Tip Newspower via WhatsApp Heb je…


Vliegtuig maakt noodlanding op weiland in Beilen
Vliegtuig maakt noodlanding op weiland in Beilen Informatie 03 juni 2020 – 14:02. … BEILEN – De politie heeft vanmiddag twee personen aangehouden in een woning in Beilen. Bij de politie waren via meldt misdaad anoniem meerdere meldingen binnen gekomen, waarop er is besloten een woning binnen te treden.


Vliegtuig maakt noodlanding in weiland Beilen – Meternieuws.nl
Beilen – Aan de Mussels in Beilen heeft een sportvliegtuigje een noodlanding gemaakt in een weiland. De reden van de noodlanding is momenteel nog onbekend. Er is niemand gewond geraakt. 19 augustus 2001 belande het vliegtuigje al eens op de kop nadat de start werd afgebroken tijdens een lesvlucht op het vliegveld van Hoogeveen.


Vliegtuigje maakt noodlanding bij Beilen – Drenthe nieuws …
In een weiland bij de Musels in Beilen heeft een vliegtuigje vanmiddag een noodlanding gemaakt.


Vliegtuigje maakt noodlanding bij Beilen
In een weiland bij de Musels in Beilen heeft een vliegtuigje vanmiddag een noodlanding gemaakt. Lees verder bij de RTV Drenthe.


Noordernieuws – Vliegtuigje maakt noodlanding in weiland …
Beilen – Een vliegtuigje heeft woensdagmiddag een noodlanding gemaakt in een weiland aan De Mussels bij Beilen. Er raakte niemand gewond. De piloot kwam er achter dat het vliegtuigje motorproblemen kreeg en heeft daarna direct een noodlanding gemaakt.


Vliegtuigje maakt noodlanding bij Dwingeloo – DrentsNieuws.nl
Vliegtuigje maakt noodlanding bij Dwingeloo . DWINGELOO … BEILEN – Een kind is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeval in Beilen. Volgens getuigen wou het kind fietsend de Domoweg oversteken, en werd deze over het hoofd gezien door de bestuurder van een auto.
Launch code reader