admin June 1, 2020

Vermoedelijk drugsafval gevonden bij Oosterbierum, politie
Vermoedelijk drugsafval gevonden bij Oosterbierum, politie doet onderzoek Vandaag, 17:23 • Waadhoeke Deel dit artikel


Vermoedelijk drugsafval gevonden bij Oosterbierum, politie
Vermoedelijk drugsafval gevonden bij Oosterbierum, politie doet onderzoek – Franeker Courant. Zondag 31 mei 2020 19:28 uur. Franeker. Bron Franeker Courant. In de buurt van Oosterbierum zijn zondag meerdere vaten met onbekende inhoud gevonden. Vermoedelijk gaat het om afval van synthetische drugs. Lees het volledige artikel op Franeker Courant


Politie zoekt getuigen van grootschalige dumping drugsafval
Politie zoekt getuigen van grootschalige dumping drugsafval Laatste update: 08-03-2018 | 15:53. Grolloo – Dinsdagochtend 6 maart werd een grote dumping van drugsafval gevonden aan de Tienmaatsweg tussen Grolloo en Schoonloo. In totaal werden 28 jerrycans en blikken gevonden met afvalstoffen die zijn ontstaan bij de productie van vermoedelijk


Vaten drugsafval aangetroffen | politie.nl
Het milieuteam van de politie doet onderzoek naar de herkomst van het drugsafval en roept daarbij uw hulp in. We willen graag weten hoe lang de vaten daar liggen en waar ze vandaan komen. Weet u meer, neem dan contact op met de politie. Telefonisch via 0900-8844 of Whatsapp 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.


Onderzoek naar achtergelaten bestelbus met drugsafval
Onderzoek naar achtergelaten bestelbus met drugsafval Laatste update: 18-01-2018 | 07:55. Kerkrade – Woensdagavond werd een bestelbus met daarin vaten met vermoedelijk drugsafval na een korte achtervolging gedumpt aan de Meuserstraat. De verdachten zijn er vervolgens in een personenauto vandoor gegaan.


Veertig vaten met mogelijk drugsafval gedumpt midden in …
Rond de Randweg in Arnhem zijn zeker veertig vaten met chemisch afval gedumpt. Vermoedelijk gaat het om drugsafval van een illegaal laboratorium, bevestigt de politie na berichtgeving van Omroep …


Politie vindt zeventig vaten met vermoedelijk drugsafval
De politie heeft vrijdag zeventig vaten met vermoedelijk drugsafval gevonden in Prinsenbeek, meldt de Politie Breda via Twitter. De vaten lagen in een weiland in natuurgebied De Hillen.


Politie zoekt getuigen van grootschalige dumping drugsafval
De politie doet onderzoek naar de herkomst van het drugsafval en roept daarbij uw hulp in. We willen graag weten hoe lang de vaten daar liggen en waar ze vandaan komen. Herkomst vaten Gezien de omvang van de dumping zijn de vaten waarschijnlijk vervoerd in een bestelauto of kleine vrachtwagen. Illegale dumpingen vinden vaak plaats in het donker.


Agenten onwel bij onderzoek dumping drugsafval | politie.nl
Weert – Bij een onderzoek naar een dumping van drugsafval zijn twee agenten en een fotograaf onwel geworden. De drie zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor een medische controle. Rond 20.15 uur kreeg de politie een melding van een dumping van enkele vaten aan de Driehoeksweg.


Politie treft in Elst vrachtwagen met drugsafval aan | NU …
Opnieuw is een kleine vrachtwagen met vermoedelijk drugsafval aan boord gevonden. Ditmaal in het Gelderse Elst, tussen Nijmegen en Arnhem. De Reijersstraat, waar de bus geparkeerd staat, is afgezet.
Autel TPMS sensor