admin June 3, 2020

Verhaeren vertrekt na zeven jaar als hoofdcoach van
Jacco Verhaeren vertrekt in september als hoofdcoach van de Australische zwemploeg. De 51-jarige Brabander heeft besloten om terug te keren naar zijn familie in Nederland. Verhaeren was sinds 2013 …


Verhaeren vertrekt na zeven jaar als hoofdcoach van
Eerste test voor Verhaeren Nieuwsbron:NOS / sport (01-04-2014 09:14 ) Vijfenzeventig dagen is hij nu bezig als hoofdcoach van de Australische zwemmers: Jacco Verhaeren. Deze week ziet hij de eerste resultaten van zijn werk. In Brisbane zijn de kwalificaties voor de Commonwealth Games van komende zomer.


Verhaeren vertrekt na zeven jaar als hoofdcoach van
Verhaeren vertrekt na zeven jaar als hoofdcoach van Australische zwemmers Jacco Verhaeren vertrekt in september als hoofdcoach van de Australische zwemploeg. De 51-jarige Brabander heeft besloten om terug te keren naar zijn familie in Nederland.


Verhaeren stopt als hoofdcoach Australische zwemmers | RTL …
De Australische zwemploeg zal het volgend jaar bij de uitgestelde Olympische Spelen van Tokio moeten doen zonder hoofdcoach Jacco Verhaeren. De Nederlander maakte woensdag bekend na bijna zeven


Hoofdcoach zwemmen Australië Jacco Verhaeren terug naar …
Na zijn zeven jaar als hoofdcoach van de Australische zwembond keert Jacco ­Verhaeren terug naar Nederland. Na de Olympische Spelen van Tokio houdt de internationaal vermaarde coach het voor gezien in het land dat zwemmen als nationale sport beschouwd.


Verhaeren stopt als hoofdcoach Australische zwemmers
MELBOURNE (ANP) – De Australische zwemploeg zal het volgend jaar bij de uitgestelde Olympische Spelen van Tokio moeten doen zonder hoofdcoach Jacco Verhaeren. De Nederlander maakte woensdag bekend na bijna zeven jaar te stoppen in die functie. Zijn contract liep af. Verhaeren (51) wil terugkeren naar Nederland.


Of Jacco Verhaeren in Australië blijft, weet hij nog niet …
Zijn pijlen zijn al zes jaar gericht op de Olympische Spelen van Tokio. Maar het is onzeker of Jacco Verhaeren in 2021 nog hoofdcoach is van de Australische zwemmers. ‘Mijn gezin heeft …


Verhaeren hoofdcoach Australische zwembond | De Volkskrant
Verhaeren hoofdcoach Australische zwembond. De gelauwerde zwemcoach Jacco Verhaeren vertrekt in januari naar Australië. De Nederlandse kampioenenmaker wordt daar voor minimaal drie jaar hoofdcoach van de nationale zwembond, Swimming Australia. Australië geldt als de tweede grootmacht van de zwemwereld, na de Verenigde Staten.


Verhaeren leert Australië weer wat zwemmen is | De Volkskrant
Dat ze iets van hem kunnen opsteken, durft Verhaeren (46) na twaalf maanden wel te stellen. Australië mag dan meer zwemmers hebben dan Nederland, meer coaches, meer vijftigmeterbaden en meer olympische medailles (zie inzet), toch lopen ze achter op de werkwijze die hij in Eindhoven ontwikkelde met behulp van andere experts.


‘Als ik in Australië steeds twee weken in quarantaine moet …
Zijn pijlen zijn al zes jaar gericht op de Olympische Spelen van Tokio. Maar nu die zijn uitgesteld is het onzeker of Jacco Verhaeren er in 2021 bij is als hoofdcoach van zwemnatie Australië.
scan tool