admin December 30, 2020

Här är populäraste fonderna i december – Dagens PS
Här är populäraste fonderna i december. Volvo Cars stämda av hybridens uppfinnare. Investera i gruvbolag med starka framtidsutsikter. Därför är det dags att se över portföljen. Elbilsboom: 40 nya modeller kommer 2021. Det händer på börsen i dag, den 29 januari.


Populära fonder för nybörjare – Populäraste fonderna 2020
Last Updated on 21 december, 2020 by Håkan Samuelsson. Att spara i populära fonder är ett sätt att placera sitt kapital med förhoppningen om att nå en hyffsad avkastning över tid. Tidigare var det vanligt att spara pengar på ett vanligt sparkonto, men med de rekordlåga räntor som råder idag är andra investeringsalternativ mer eller mindre ett måste om man vill se sitt sparande växa.


Här är årets populäraste fonder
Här är årets populäraste fonder Publicerad 2020-12-23 09:30. Foto: Shutterstock. Fonder Globalfonder lockade spararna under 2020 men även fonder med fokus på nordiska teknikbolag seglade upp som nya spararfavoriter. Däremot åkte …


Populära fonder – topplista av våra mest köpta fonder …
Våra mest populära fonder i år . Här har vi listat några av Nordeas fonder som våra kunder har köpt mest av under 2020 (t o m 17 december 2020). Klicka på fonden i listan för att läsa mer om den och köpa den direkt. Eller kolla in hela vårt fondutbud här.


Bästa fonder med låg avgift: 12 populära kategorier
Last Updated on december 16, 2020 by Fiverr@gmail.com. Billiga fonder blir alltmer populära i takt med att alltfler sparare upptäcker den positiva effekt som en låg avgift har på avkastningen. Här listas några av marknadens just nu bästa fonder med låg avgift – i flera kategorier och med en efterföljande guide om sparande i lågprisfonder. …


Bästa fonderna 2020 | Tips på bra indexfonder och räntefonder
Den här fonden är även ett undantag från regeln om att fonderna bör inte kosta mer än 0.4 %. Den här kostar 0,68 % men mig veterligen finns det inte något annat billigare eller bättre alternativ. Notera även att fonden på Avanza och Nordnet heter: “Handelsbanken Gl Småbolag Ind Cri A1 SEK”. Inte direkt investerarvänligt namn.


Indexfonder – här är de 21 bästa indexfonderna 2020 [GUIDE]
Avanza Zero är en svensk fond som riktar in sig mot de 30 största bolagen i Sverige. Bolagens värde mäts i börsvärde. Det som är unikt med den här fonden är att den är helt gratis. Man köper de andelar man vill ha och sedan betalar man för dem. Inga andra avgifter tillkommer. Däremot har man chans att få avkastning.


PPM fonder – här är bästa PPM fonderna – Aktieskolan.se
Artikeln är senast uppdaterad: december 1, 2019 Artikeln innehåller samarbetslänkar. Läs full disclaimer i botten på sidan. PPM fonder – här är bästa PPM fonderna. Vill du lära dig mer och förbättra din premiepension … AP7 Såfa är dock fortfarande den överlägset mest populära PPM fonden …


Topplistor över bästa och sämsta fonderna, årets mest …
Följ fonderna med bäst utveckling på våra topplistor som exempelvis månadens bästa fond. Topplistor över bästa och sämsta fonderna, årets mest köpta fond etc – Fondmarknaden.se Logga in | Bli kund


Bästa fonderna 2019 | Tips på bra fonder, indexfonder och …
Den näst bästa fonden är en av de bredaste Sverige-fonderna i betydelsen flest (300+ st) innehav. Fonden följer det så kallade SIXRX-indexet som jag använder i de flesta av mina beräkningar och således blir den här fonden “alternativet” man jämför mot. Om man inte slår det svenska indexet, då är det här fonden att ha.
diagnostic scanner