admin June 8, 2020

Guido Brepoels weer naar KRC Genk Ladies – Het Belang van …
Guido Brepoels heeft zichzelf op een mooi verjaardagscadeau getrakteerd. De Bilzenaar, die zondag zijn 59ste verjaardag viert, werd vrijdagmiddag voorgesteld als nieuwe coach van KRC Genk Ladies.


Guido Brepoels keert terug naar KRC Genk Ladies
De KRC Genk Ladies hebben hun nieuwe hoofdcoach voor de komende jaren te strikken. En het is een oude bekende. Guido Brepoels komt namelijk terug als hoofdcoach naar de KRC Genk Ladies, waar hij …


Guido Brepoels verlaat KRC Genk Ladies voor KFC Diest …
Na zeven maanden ruilt Guido Brepoels (57) het vrouwenvoetbal weer in voor het mannenvoetbal. De Bilzense trainer trekt de deur achter zich dicht bij KRC Genk Ladies en gaat aan de slag bij …


Home | KRC Genk Ladies
Guido Brepoels terug bij KRC Genk Ladies. TRANSFER NIEUWS update 25/05. NIEUWS Update 25/05. … 25/05/2020 Wie komt KRC Genk Ladies vervoegen volgend seizoen RIJ EEN, van links naar rechts BRITT LABRO Ze is topschutter in de … Lees verder. 24/05/2020 NIEUWS UIT UW CLUB. Ondanks de maatregelen rond …


Guido Brepoels nieuwe trainer van KRC GenkLadies – Gazet …
Guido Brepoels keert terug als hoofdtrainer en technisch directeur van KRC Genk Ladies. De bijna 59-jarige Brepoels tekent bij het vrouwenteam een contract voor drie jaar.


‘Guido Brepoels vindt nieuwe uitdaging en keert terug naar
Guido Brepoels heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Hij gaat opnieuw aan de slag als coach van de KRC Genk Ladies, waar hij al aan de slag was in het seizoen 2018-2019. Brepoels tekende een contract voor drie seizoenen en wordt tevens technisch directeur.


Guido Brepoels terug in Nederland aan de slag …
Bij Bilzen VV debuteerde Brepoels als hoofdtrainer. Daarna volgden onder meer KSK Hasselt, KSK Tongeren, KVSK United, STVV, Dessel Sport, Waasland-Beveren en Patro Eisden. Bij de Maaslanders was hij ook een periode als jeugdtrainer actief. Na een avontuur bij KRC Genk Ladies belandde Brepoels in 2019 bij KFC Diest.


Guido Brepoels – Wikipedia
Guido Brepoels (Eigenbilzen, 7 juni 1961) is een Belgische voetbaltrainer.. Biografie. Alvorens professioneel voetbaltrainer te worden, heeft Guido Brepoels jarenlang als arbeider in een fabriek gewerkt. Hij begon zijn trainerscarrière bij de jeugd van MVV Maastricht.Zijn mentor bij MVV Maastricht was Sef Vergoossen.Met KS Kermt-Hasselt won hij een titel en onder zijn leiding promoveerde Oud …


Guido Brepoels verkiest het vrouwenvoetbal boven het …
Guido Brepoels werd vrijdag officieel voorgesteld als de nieuwe trainer van Genk Ladies. Ambitie om op professioneel niveau bij de mannen aan de slag te gaan had hij naar eigen zeggen niet meer.


KRC Genk Ladies breidt kern verder uit – Het Belang van …
Guido Brepoels weer naar KRC Genk Ladies . KRC Genk Ladies trekt Sterre Gielen aan. Racing Genk leent Kroatische spelmaker Ivan Fiolic de rest van het seizoen uit aan het Poolse Cracovia.