admin September 23, 2020

Tønsbergs Blad – Takk til lærere, elever og foreldre!
Alle bidrar og derfor går det så bra som det tross alt gjør. Tusen takk alle sammen, lærere og elever! Fortsett det gode arbeidet. Når vi nå skal arbeide videre med å få flere ungdommer til å fullføre videregående, trenger vi kunnskap og innsikt fra dere som hver dag er lærere og elever og kjenner utfordringene på kroppen.


«Takk til lærere, elever og foreldre
Elevene som med ulike utgangspunkt står på og gjennomfører videregående, og foreldrene som følger opp og støtter sine ungdommer. Dere gjør denne forbedringen mulig. Flere gjennomfører videregående skole nå enn noen gang før. Det er vi veldig glade for! Lærere på alle skolene i landet gjør en solid og god jobb, men vi har fortsatt …


Takk til lærere, skoleansatte og elever – Debatt
Takk til lærere, skoleansatte og elever DEBATT: Andelen ungdommer som fullfører og består videregående opplæring har økt årlig siden det første kullet i Kunnskapsløftet begynte i 2006.


Flere elever fullfører videregående skole – VG
Færre elever dropper ut – 78 prosent fullførte videregående Skolestatsråd Melby: Frykter flere skolesluttere under pandemien Nye tall ryster lærer-sjefen: 15 prosent uten lærerutdanning


Takk til lærere, elever og foreldre – fjt.no
Takk til lærere, elever og foreldre. Vi vil takke dere alle for at tallet på elever som fullfører videregående fortsetter å stige: Lærerne som både har verdens beste og samtidig mest utfordrende jobb. Elevene som med ulike utgangspunkt står på og gjennomfører videregående, og foreldrene som følger opp og støtter sine ungdommer.


Flere fullfører videregående i Troms – se hvilke …
10 prosent flere fullfører videregående i Troms, men kun i Nordland og Finnmark fullfører færre elever.


Stadig flere elever fullfører videregående – Nyheter
Ferske tall fra Utdanningsdirektoratet viser at stadig flere elever i Rogaland fullfører videregående skole. Andelen som fullfører er høyere enn nasjonalt.


Derfor valgte ungdommene å slutte på videregående skole …
En engasjert lærer og foreldre som stilte opp klarte likevel å motivere Marika til å fullføre. Hun søkte seg inn på Åsane videregående, like i nærheten av hjemstedet Breistein utenfor Bergen.


Gjennomføring – Udir
3 av 4 elever fullfører og består videregående opplæring i løpet av fem år. Det er den høyeste andelen siden målingene begynte. Gjennomføringen er høyere på studieforberedende enn på yrkesfag. Samtidig er 14,4 prosent av ungdom mellom 16 og 25 år uten og utenfor videregående opplæring.


Informasjon til elever og foreldre om skolemiljø
Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevenes egen opplevelse av hvordan de har det på skolen, som er avgjørende. Last ned informasjon til foreldre og elever
diagnostic scanner