admin June 3, 2020

Dít is de grondig vernieuwde Hyundai Santa Fe
Dít is de grondig vernieuwde Hyundai Santa Fe Dít is de grondig vernieuwde Hyundai Santa Fe . 2020-06-03 07:40:08 16 minutes ago ; keer bekeken 4,973; By: autoweek.nl; A + A-2. gedeelde Delen met; Delen met; Home Autonieuws Hyundai heeft een week na de plotselinge teaser van de nieuwe Santa Fe al het doek van de SUV getrokken. Hoewel het …


Dít is de grondig vernieuwde Hyundai Santa Fe
Dít is de grondig vernieuwde Hyundai Santa Fe Joas van Wingerden. … Lang kan dat niet meer duren, want Hyundai meldt dat de verse Santa Fe al na de zomer in de showroom staat.


Nu al grondig vernieuwde Hyundai Santa Fe op koms
Hyundai stelde de huidige vierde generatie van de Santa Fe in februari 2018 aan de wereld voor, al moesten we in Nederland tot mei vorig jaar op zijn komst wachten. De grote broer van de Tucson is hier dus pas een jaar oud, terwijl de werkelijke leeftijd van het model de twee jaar net heeft gepasseerd.


Dit is de Europese versie van de Hyundai Grand Santa Fe
Waar de Grand Santa Fe in de Verenigde Staten nog leverbaar is met een 3,3-liter V6 GDI zal er bij ons maar 1 motorvariant leverbaar worden. Dit wordt de 2,2-liter CRDi-R diesel met 197Pk. Die is overigens altijd voorzien van een automaat en vierwielaandrijving. Volgens Hyundai verbruikt de zevenzits Santa Fe 7,3 liter diesel per 100 kilometer.


Levertijd Hyundai Santa Fe bedraagt nu een jaar …
In Mei van dit jaar meldden we je al dat de levertijd van de Hyundai Santa Fe zeven maanden bedroeg, en dat die situatie waarschijnlijk niet snel beter zou worden.. Sterker nog, de situatie is zelfs slechter geworden, want door de wereldwijd aanhoudende vraag lopen de levertijden alleen maar op. Gevolg is dat de levertijd van de Santa Fe in Nederland nu ruim een jaar bedraagt.


Hyundai geeft Santa Fe in 2016 een kleine facelift …
Vanwege alle eerdere leverproblemen zou je het niet zeggen, maar inmiddels is de Hyundai Sante Fe alweer ruim 3 jaar op de markt.. Uiteraard is dat voor de Koreanen reden om ‘m te voorzien van een kleine update. Ze zijn daarmee wel een beetje vroeg, want de vernieuwde Santa Fe zal pas ergens in de loop van volgend jaar in de showroom staan.


Hyundai • OLX.ro
De vanzare santa fe 4×4. Autoturisme » Hyundai 2 350 € Negociabil. Abrud Azi 12:05. Hyundai Santa Fe Livrare la domiciliu .Garantie 3 luni. … Hyundai Santa Fe Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Premium 4WD(4×4) 197 CP AUTOMATA 2012 EURO 5. Autoturisme » Hyundai 9 300 € Negociabil. Vezi anuntul pe . Nicolae Balcescu …


Nu al grondig vernieuwde Hyundai Santa Fe op komst
Hyundai stelde de huidige vierde generatie van de Santa Fe in februari 2018 aan de wereld voor, al moesten we in Nederland tot mei vorig jaar op zijn komst wachten. De grote broer van de Tucson is …


Levertijd Hyundai Santa Fe bedraagt zeven(!) maanden …
Het lijkt er sterk op dat Hyundai een beetje slachtoffer van haar eigen succes aan het worden is, want de vraag naar de nieuwe Santa Fe is in China en de Verenigde Staten dusdanig gestegen dat de levertijden en Europa, en dus ook Nederland, enorm zijn.


Hyundai i30 3-deurs, prijzen & informatie – DrivEssential
Dit model is bedoeld als sportieve variant en komt als derde model naast de vijfdeurs en wagon te staan. De Hyundai i30 driedeurs is er vanaf 17.995 euro en dat is 500 euro minder dan de vijfdeurs variant. De driedeurs i30 wijkt overigens op enkele punten van deze modellen af.
Car Battery Tester