admin September 21, 2020

Coach Guardiola wil langer bij Manchester City blijven
MANCHESTER (ANP) – Pep Guardiola zou het ‘geweldig’ vinden om langer coach van Manchester City te blijven. De Spanjaard, in dienst sinds 2016, wil zijn aan het einde van het seizoen aflopende contract graag verlengen.


Coach Guardiola wil langer bij Manchester City blijven
Pep Guardiola zou het ‘geweldig’ vinden om langer coach van Manchester City te blijven. De Spanjaard, in dienst sinds 2016, wil zijn aan het einde van het seizoen aflopende contract graag verlengen.


Coach Guardiola wil langer bij Manchester City blijven
Pep Guardiola zou het ‘geweldig’ vinden om langer coach van Manchester City te blijven. De Spanjaard, in dienst sinds 2016, wil zijn aan het einde van het seizoen aflopende contract graag verlengen. ‘Als het aan mij ligt, blijf ik langer’, aldus Guardiola in aanloop naar City’s eerste duel dit seizoen in de Premier League, maandagavond tegen Wolverhampton Wanderers.


Citycoach Guardiola: “Ik moet mijn contractverlenging …
Coach Pep Guardiola, die er sinds 2016 is, gaat zijn laatste contractjaar in, al wil de Spanjaard graag blijven. De 49-jarige Guardiola kwam na successen bij Barcelona (2008-2012) en Bayern …


Guardiola wil blijven bij City: ‘Maar ik moet het nog maar …
Pep GuardiolaReuters De 48-jarige Guardiola is bezig aan zijn vierde seizoen bij City, en hij was als trainer nooit langer dan vier jaar werkzaam bij een club.


‘Wijnaldum wil na positief gesprek bij Liverpool blijven
‘Wijnaldum wil na positief gesprek bij Liverpool blijven’ … Volgens Spaanse media staat coach Ronald Koeman toch open voor een langer verblijf van … die onder contract staat bij Manchester City.


Plan City met Messi: eerst Manchester, dan New York …
Manchester City wil Lionel Messi een contract aanbieden voor meerdere jaren. De 33-jarige superster zou eerst drie seizoenen in de Premier League moeten spelen, mits Pep Guardiola de coach is en kan daarna bij partnerclub New York City FC zijn carrière vervolgen. Dat meldt ESPN.


Tennisser Wawrinka weg bij coach Norman – Wel.nl
Tennisser Wawrinka weg bij coach Norman – wel.nl. PARIJS (ANP) – In de aanloop naar Roland Garros heeft de Zwitserse tennisser Stan Wawrinka afscheid genomen van coach Magnus Norman, onder wie hij …


Transfer: ‘Messi kent geen twijfels en heeft nieuwe club …
Lionel Messi wil Barcelona inruilen voor Manchester City, zo claimt Marcelo Bechler. De Braziliaan staat bekend als de eerste journalist die in 2017 de onverwachte transfer van Neymar naar Paris


Josep Guardiola – Wikipedia
Josep (Pep) Guardiola i Sala (Santpedor, Spanje, 18 januari 1971) is een Spaans voetbaltrainer en voormalig profvoetballer.Hij speelde als centrale middenvelder en won met FC Barcelona onder meer de Europacup I, de Europacup II en zes landskampioenschappen. Van 2007 tot 2012 was Guardiola vervolgens coach van Barcelona, eerst van het tweede elftal en vanaf 2008 hoofdtrainer.