admin November 24, 2020

Borger-initiativ eksploderer i sosiale medier: – Vi måtte
Borger-initiativ eksploderer i sosiale medier: – Vi måtte gjøre noe før Black Friday Stadig flere av de etablerte kjedene har flyttet inn på Grünerløkka i Oslo. Et borgerinitiativ har jobbet hardt gjennom natten med et prosjekt for å verne de lokale butikkene som sliter under coronapandemien.


Knallstart for «Maskorama» tross delte meninger: – Man får …
Knallstart for «Maskorama» tross delte meninger: − Man får bare bjuda på. Totalt 828.000 har så langt fått med seg premieren på NRKs nye underholdningsprogram.


Korona, Mental helse | Mener ungdommen kan bli lykkeligere …
Vi må løfte frem det perspektivet også, og ikke bare bygge oppunder den offerrollen som det er så lett å gjøre. Det tror jeg de blir lykkeligere av også, for det er noe fint med å vite …


Viruset og den nye verdensorden – Nyhetsspeilet
Gud har vendt oss ryggen, han har ikke lenger noe beskyttende hånd over oss, nå er vi overlatt til oss selv og den psykopatiske pedofile Sataniske eliten har frie hender til å gjøre hva de vil fremover, en maktelite vi selv har satt der, all faenskap som skjer i verden kommer utelukkende fra dem. Det er ingen som kommer for å hjelpe menneskene, hvor langt det vil gå før folk tar ansvar …


Denne butikken holder stengt på “Black Friday
«Vi er rett og slett lei» Klesbutikken JF Curated i Oslo har sett seg lei på hele Black Friday og mener den er til for å lure folk til å bruke penger på ting de egentlig ikke trenger. Norske familier handler som aldri førBlack Friday. Foto: Pixabay. I et oppslag på Facebook oppfordrer de nordmenn til å finne på noe annet denne dagen.


2010-2019: Dette er sakene som preget tiåret – VG
2010-2019 ligger an til å bli det varmeste tiåret siden meteorologene begynte å regne på det. Det haster å gjøre noe, mener forskere. Den 12. desember 2015 vedtas en internasjonal …


Hver tirsdag møtes de på Nonna «for å leke». Vi ble med …
Da jeg fikk vite at ei venninne var aktiv i BDSM-miljøet, dukket det umiddelbart opp tusen fordommer. Etter å ha vært med på lekekveld på Nonna, er de fleste knust.


Anger Management – InnerSelf
Hvis vi kunne se våre sint følelsesmessige reaksjoner tydelig, ville det bli tydelig at de nedbryter oss og begrenser livet vårt. Likevel, til tross for det faktum at vi skader oss selv og andre med vår sinne, holder vi oss på denne begrensende følelsen med en uoppklarelig utholdenhet.


Typer av indhold til Content Marketing – MarketingPlatform
Gi e-postene dine mer liv med dynamisk innholdInnholdsmarkedsføring og e-post – Finn de riktige KPI-eneInnholdsoppgradering – Den komplette guiden med 25 ideer7 E-postmarkedsføringseksempler for inspirasjon


Elkjøp kampanje – intel® core™ i7-10750h prosessor; nvidia …
Elkjøp kampanje. Se hele kampanjen her. Finn din stil. Oppussing er i vinden som aldri før, Du booker en 1,5 times kjøkken-eller vaskeromsplanlegging med en av våre kjøkkenspesialister i din Elkjøp-butikk. Tjenesten er gratis og uten forpliktelser.