admin November 11, 2020

Wachttijd voor nieuwe fiets loopt vaak op tot een half
Maar door de groeiende vraag loopt de wachttijd voor een fiets op tot wel zes maanden. … Wachttijd voor nieuwe fiets loopt vaak op tot een half jaar . 2 uur 44 minuten geleden Aangepast: …


Veelgestelde vragen over het Nationale Fietsplan …
Uw werkgever bepaalt wanneer u weer mag meedoen aan het Nationale Fietsplan. Dit kan 1 x per 3 jaar zijn, maar kan ook 1 x keer jaar zijn. Maar wanneer de terugbetalingstermijn nog niet helemaal is afgelopen (indien de fiets in 36 maanden terugbetaald had moeten worden), raden wij af om een nieuwe fiets te bestellen.


Overweeg je de aanschaf van een elektrische fiets? – Radar
Ook lange wachttijden voor reparaties zijn ronduit belachelijk te noemen omdat uitwisselen van een wielnaaf met motor een uur duurt, display vervangen een half uur !! Repareer met regelmaat motoren en displays van elektrische fietsen, mij is de afgelopen jaren opgevallen dat bepaalde systemen van de motoraandrijving veelal dezelfde klachten hebben.


Wachttijden bij Belastingtelefoon erger dan gedacht voor
De Belastingtelefoon kampt met ernstige problemen de afgelopen maanden. Door een reeks inschattingsfouten lopen de wachttijden fors op. Voor particulieren zijn de wachttijden vaak nog langer dan …


Wachttijden in de ziekenhuiszorg worden steeds langer
Door het tekort aan personeel lopen de wachttijden in de ziekenhuiszorg op, vooral bij oogheelkunde en de maag-, darm- en leverarts.


Fietsreparatie kosten – Wat kosten fietsreparaties gemiddeld?
Dit gaat over het vervangen van een achter tandwiel op een fiets met naaf versnellingen of een remnaaf. Dit is dus een prijsindicatie voor een fiets met 1 achtertandwiel. Bij derailleur fietsen is dit duurder. Achter tandwielen (cassette) derailleur fiets vervangen 30 euro (Excl. cassette) De cassette vervangen zal ongeveer 30 euro kosten.


Waar op letten bij opladen van accu elektrische fiets?
Ben je in het bezit van een elektrische fiets met een op Lithium gebaseerde accu, dus niet een accu op basis van NiMh, dan heb je de mogelijkheid om de levensduur van de accu met meer dan 100% te verlengen. Wetende dat een nieuwe accu honderden Euro’s kost, loont het dus zeer de moeite om wat moeite te doen en de accu met zorg te behandelen.


Wiebelwiel – Fiets.nl
jansen01 wrote:Het hoogteverschil in een band komt vaak voor, echter is er veelal iets mis met de montage van de band.Waar aan de ene kant de band hoger is, zit deze aan de tegenovergestelde kant vaak lager in de velg. Wat je kan doen: je laat je band leeglopen, dan pomp je deze iets op en kijk je of de band goed zit.


Vraag naar sneltest voor leraren loopt op | De Algemene …
Om de wachttijden bij de GGD’s te ontlopen zijn scholen in het hele land begonnen om zelf corona-testen in te kopen. De Tweede Kamer heeft al gevraagd om leraren voorrang te geven bij de teststraten, maar daar is vooralsnog geen uitzicht op. ‘Dat leraren zo lang moeten wachten op de uitslag van een test, is een minachting voor al hun werk van het afgelopen half jaar.’


Lange wachttijden voor verhoogde kinderbijslag: ‘Niemand …
Lange wachttijden voor verhoogde kinderbijslag: … Maar hun ouders moeten vaak tot één jaar wachten op de beslissing over hun aanvraag voor verhoogde … gemiddeld bijna een half jaar.
scan tool