admin November 11, 2020

Waarom deze appel alleen bij Albert Heijn te koop is
Waarom deze appel alleen bij Albert Heijn te koop is. Koken&Eten Albert Heijn heeft sinds deze week een eigen appel in de winkel liggen: de Sprank. De producenten vertellen wat er zo bijzonder is …


Waarom deze appel alleen bij Albert Heijn te koop is
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week


Na Colruyt en Tesco start ook Albert Heijn met de verkoop …
Sprank is de naam van een voor Nederlandse consumenten nieuwe appel die alleen te koop zal blijven bij Albert Heijn. In België en het Verenigd Koninkrijk was de appel al eerder exclusief te koop.


Waarom deze appel alleen bij Albert Heijn te koop is
Waarom deze appel alleen bij Albert Heijn te koop is Albert Heijn heeft sinds deze week een eigen appel in de winkel liggen: de Sprank. De producenten vertellen wat er zo bijzonder is aan deze appel.


Waarom deze appel alleen bij Albert Heijn te koop is
Albert Heijn heeft sinds deze week een eigen appel in de winkel liggen: de Sprank. De producenten vertellen wat er zo bijzonder is aan deze appel.


Een exclusief appeltje – Per land bij maar één supermarkt …
Sprank is de naam van een voor Nederlandse consumenten nieuwe appel die alleen te koop zal blijven bij Albert Heijn. In België en het Verenigd Koninkrijk was de appel al eerder exclusief te koop. Consumenten van biologische producten kennen de rode appel al onder de naam Natyra. De officiële rasnaam is SQ 159.


Albert Heijn introduceert nieuwe appel in Nederland …
Vanaf vandaag ligt, exclusief bij Albert Heijn, de nieuwe appel Sprank in het fruitassortiment. AH heeft samen met appelleverancier Vogelaar Vredehof en vijftien appeltelers twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe appel.


Albert Heijn introduceert nieuwe appel in Nederland
Vanaf vandaag ligt, exclusief bij Albert Heijn, de nieuwe appel Sprank in het fruitassortiment. De supermarktketen heeft samen met appelleverancier Vogelaar Vredehof en vijftien van zijn vaste appeltelers in de fruitteeltgebieden Betuwe, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht en Flevoland de afgelopen twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe appel.


SPRANK: de nieuwe Nederlandse appel van Albert Heijn
Albert Heijn heeft sinds deze week de nieuwe appel in de schappen liggen. Het gaat om het onder telers bekende appelras Magic Star dat voor de consument de naam SPRANK heeft gekregen. De appels worden geleverd door bij Vogelaar Vredehof aangesloten telers. In totaal staat er op dit moment 60 ha SPRANK bij 15 telers door het hele land.


Waarom Albert Heijn je meer kost dan je lief is – Gierige …
Naast A-merk heeft Albert Heijn niet alleen keuze uit het huismerk, maar ook nog een budgetoptie. Vroeger heette dit ‘Euroshopper’ maar inmiddels al wel bijna een decennium te koop onder de ‘AH basic’ titel. Ook andere winkels hebben deze truc, bijvoorbeeld de vele winkels waar ze naast Perfekt ook het Ok€ merk verkopen.
diagnostic scanner