admin November 7, 2020

Nederland duldt geen tegenstand in eigen land, Alvarado
Een Europese titel in eigen land: het zou al vreemd moeten lopen mocht het niet gebeuren voor de Nederlandse favorietes. Wereldkampioene Ceylin del Carmen Alvarado, voormalig Europees kampioene


Ongenaakbare Van der Poel weer nationaal kampioen, primeur …
Van der Poel duldt na 17 meter al geen tegenstand meer bij NK Mathieu van der Poel is voor de zesde keer op rij Nederlands kampioen veldrijden geworden. In het Brabantse Rucphen maakte hij zijn …


Worst wint Nederlands onderonsje, Kopecky beste Belgische
Geen grote incidenten tijdens Antwerpse koopzondag. … Aniek Van Alphen op 44 seconden en Ceylin Alvarado op 57 seconden. … Na een impuls van Worst moest de Europese kampioene lossen.


Uit het nieuws 05-10-2020
Uit het nieuws 05-10-2020 . Door: Franklin ter Horst To translate my newsletter into different languages, click here. Honderden artsen noemen Covid-19 een valse pandemie . Nog even en dan zal de Nederlandse bevolking door Mark Rutte en consorten een tweede volledige lockdown aangesmeerd krijgen.


Historische dominantie Oranje-roeiers op EK
Zelden heeft een roeiland zo gedomineerd op een Europees kampioenschap als Nederland tijdens de afgelopen regatta in Poznan. Op het kalme Poolse water raasden maar liefst acht boten naar het goud.


Duizenden mensen ontvluchten Eritrea – Amnesty International
In Nederland wonen ongeveer 20.000 Eritreërs. In 2018 vroegen bijna 3.000 Eritreërs asiel aan. Tijdens en kort na de onafhankelijkheidsoorlog met Ethiopië in de jaren tachtig en begin jaren negentig kwamen de eerste Eritreërs naar ons land. De jongere generatie die vlucht voor de dictatuur van Afewerki, is vanaf 2000 naar Nederland gekomen.


Nationale kampioenschappen wielrennen – Wikipedia
De Nationale kampioenschappen in het wielrennen op de weg worden jaarlijks verreden. Er zijn kampioenschappen in de wegwedstrijd en in het tijdrijden en er worden titels verdeeld in de categorieën elite (zonder of met contract – deze laatsten zijn professionals), espoirs (beloften), vrouwen en diverse jeugdcategorieën.. De wedstrijden worden per land georganiseerd en de verdeling van de …


Bin Salman duldt geen tegenstand: laat zelfs eigen familie …
Vier topfiguren van de koninklijke familie zijn gearresteerd. Kroonprins Mohammed bin Salman slaat weer toe.


De geschiedenis van de frisbeesport
Dit voorbeeld werd gevolgd door België, Frankrijk en Oostenrijk in 1977. Nadat in 1978 Finland, Nederland en Denemarken volgden en een jaar later Italië en Noorwegen, werd in 1980 het eerste Europees Kampioenschap ultimate georganiseerd, het eerste echte internationale landentoernooi in de geschiedenis van de frisbeesport.


Binnenland | Het laatste nieuws uit Nederland leest u op …
Nederland liet de omstreden Orde der Transformanten ondanks tal van serieuze waarschuwingen ongemoeid. Duitsland daarentegen greep wel keihard in toen de sekte zich daar vestigde. 04 nov.