admin November 24, 2020

Kvestet rådyr og stakk av – Avisa Sør-Trøndelag
Kvestet rådyr og stakk av. Dette rådyret ble funnet påkjørt og livløst i 50-sonen ved prestegarden i Rindal sentrum mandag morgen. Begge bakbeina var brekt. Foto: Per Helge Pedersen. Stort sett er folk flinke. Men det er flere …


Stakk av etter å ha kjørt på rådyr: – Ligger bare og
Stakk av etter å ha kjørt på rådyr: – Ligger bare og venter på å dø Viltpatruljen er rystet etter at de onsdag formiddag måtte avlive to rådyr som var påkjørt på Byneset i Trondheim. Dette skadde rådyret ble oppdaget og avlivet onsdag morgen.


Hundrevis av rådyrkalver kvestet – NRK Oslo og Viken …
Hvert år blir hundrevis av rådyrkalver kvestet og drept av slåmaskiner i fôrslåtten. Her viser rådgiver Vidar Holthe i Norges skogeierforbund, det de mener er løsningen for å berge …


Stakk av etter påkjørsel av rådyr – NRK Møre og Romsdal …
28. april 2017 kl. 19:07 Stakk av etter påkjørsel av rådyr. Et rådyr ble påkjørt ved Bolga i Kristiansund. Bilen kjørte videre til tross for at dyret fikk knekt beina.


Gjengangeren – Kjørte på rådyrstakk fra stedet uten å …
Personvern og cookies. Gjengangeren er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker.


Skadet rådyr måtte avlives – Tror det ble kvestet av hund
Skadet rådyr måtte avlives – Tror det ble kvestet av hund MÅTTE AVLIVES: Bardu kommune mener at en løshund har skadet rådyret som i forrige uke ble funnet stygt skadd på Setermoen. Foto: NTB scanpix


Stadig flere viltpåkjørsler kan gi mindre tilskudd til …
Flest rådyr ble påkjørt og drept i vårt fylke, viser oversikt fra SSB. Dette kan få konsekvenser for Melhus storviltforvaltning som har søkt om å få 45.000 kroner til å dekke utgifter som blant annet skyldes oppgaver som forvaltning av bever, kjevekontroll og store beiteskader forårsaket hjort.


Flere rådyr ble påkjørt av toget – Trønderbladet
Enda ett rådyr ble påkjørt av toget på Støren, og meldinga fikk politiet fra SJ klokka 08.32. Viltnemnda ble ifølge Ustad, varslet. En hjort ble påkjørt av en lastebil på E6 ved Innset, og meldinga fikk politiet klokka 07.35. – Lastebilen fikk bulk i fronten, sier Ustad.


Kjørte på rådyr og stakk av – NRK Innlandet – Lokale …
18. januar 2016 kl. 10:34 Kjørte på rådyr og stakk av. En utenlandsk semitrailer kjørte på to rådyr på E6 ved Sjoa litt før klokka ni i dag, uten å stanse.


Bilist kjørte på rådyr og stakk av – adressa.no
Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) – 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av Disqus-brukernavn eller Facebook-profil. Regler for debatt her på adressa.no: Diskuter sak, ikke person.