admin April 2, 2020

Koning belt met woonzorgcentrum in Wingene: “Mooi …
WZC Amphora vraagt en krijgt meer testmateriaal voor woonzorgcentra


Koning Filip belt met door corona getroffen …
Koning Filip heeft woensdag een Skype-gesprek gehad met de bewoners van woonzorgcentrum Amphora in Wingene. Daar zitten ondertussen 24 met het coronavirus besmette inwoners. Met zijn online …


Koning Filip belt naar woonzorgcentrum in Wingene
Woonzorgcentrum Amphora in Wingene kreeg wel een heel bijzondere telefoon als steun in moeilijke dagen. Koning Filip wilde met zijn telefoontje het personeel en de bewoners van het zwaar getroffen centrum een hart onder de riem steken en de grieven van de directeur persoonlijk aanhoren.


WINGENE: Koning Filip belt directeur WZC Amphora …
Woonzorgcentrum Amphora in Wingene, met 21 besmette bewoners en 10 medewerkers, kreeg woensdag een heel bijzondere telefoon als steun in moeilijke dagen. Koning Filip telefoneerde enige tijd met directeur Hans De Clerck om het personeel en de bewoners van het zwaar getroffen centrum een hart onder de riem steken. In dit gesprek vroeg de directeur naar nog meer tests, en dan vooral in de …


Coronavirus in West-Vlaanderen | Focus en WTV
12 extra bewoners besmet met coronavirus in woonzorgcentrumIn woonzorgcentrum Amphora vzw in Wingene hebben 17 bewoners positief getest op het coronavirus. Dat zijn er 12 meer…Lees meer. Lees meer. Nieuws. 29 maart 2020. … Izegem belt alle tachtigplussers op .


WINGENE: Nieuwe brandweerkazerne in Zwevezele | Mandelnieuws
In opdracht van de gemeente Wingene begint een aannemer na het bouwverlof met de bouw van een nieuwe brandweerkazerne in deelgemeente Zwevezele. De huidige brandweerkazerne in de Bruggestraat in Zwevezele zorgt momenteel voor een aantal beperkingen. Er is al langer nood aan optimalisatie en uitbreiding. “We hebben ons huiswerk grondig gemaakt.


Binnenland | VRT NWS: nieuws
Volledige leefgroep van woonzorgcentrum in Wingene raakt besmet met coronavirus. “De groep verblijft nu in een aparte… Een leefgroep in een woonzorgcentrum in Wingene is in afzondering geplaatst nadat iedereen, inclusief drie medewerkers, positief testte op het coronavirus. … Jari Wostyn (20) uit Ieper belt oude en kwetsbare mensen op in …


ARDOOIE: Bewoners en personeel woonzorgcentrum ‘skypen …
In het wzc Sint-Vincentius van Ardooie hebben donderdagmiddag enkele bewoners en personeelsleden kunnen skypen met koningin Mathilde. De bewoners die er aan deelnamen waren Frans Goethals, Maria Verhelle en Magriet Cogghe. Samen met Sabine Driessens kon ook directeur Renaat Lemey aan de koningin wat uitleg geven hoe ze de coronatijd doorbrengen in het woonzorgcentrum.


ALGEMEEN: 183 nieuwe doden door coronavirus! | Mandelnieuws
Er zijn de afgelopen 24 uur 183 doden door het coronavirus gerapporteerd in België, wat het totaal op 1.011 doden brengt. Er werden ook 1.384 nieuwe besmettingen vastgesteld. Dat heeft Steven Van Gucht, hoofd van het wetenschappelijk comité dat de coronaverspreiding opvolgt, op de dagelijkse persconferentie gemeld.


OOSTENDE: Cargoverkeer compenseert luchthavenactiviteiten …
De luchthavenactiviteiten namen in Oostende een sterke start in 2020 en het zag ernaar uit dat het eerste kwartaal voortreffelijk zou afgesloten worden met een groei op zowel cargovlak, general aviation (zakenluchtvaart) als de lijnvluchten van TUI fly.
Autel TPMS sensor