admin August 6, 2020

Fabio Jakobsen buiten levensgevaar na operatie van vijf
Fabio Jakobsen is buiten levensgevaar. De renner van Deceuninck-Quick-Step onderging afgelopen heeft een operatie van vijf uur aan zijn gezicht na zijn zware crash van gisteren in Polen. Van een …


Fabio Jakobsenbuiten levensgevaarna operatie van vijf
Fabio Jakobsen (23) is buiten levensgevaar. Dat vernamen onze Nederlandse collega’s van AD uit goede bron. De renner van Deceuninck-Quick-Step onderging afgelopen nacht een operatie van vijf uur


‘Fabio Jakobsen buiten levensgevaar’ | WielerFlits
Fabio Jakobsen verkeert niet meer in levensgevaar na het heftige incident met Dylan Groenewegen in de Ronde van Polen. De Nederlands kampioen is afgelopen nacht maar liefst vijf uur lang geopereerd.


‘Fabio Jakobsen buiten levensgevaar’ | WielerFlits
Fabio Jakobsen verkeert niet meer in levensgevaar na het heftige incident met Dylan Groenewegen in de Ronde van Polen. De Nederlands kampioen is afgelopen nacht maar liefst vijf uur lang geopereerd. Dat heeft het Poolse ziekenhuis, waar Jakobsen wordt behandeld, donderdagochtend laten weten.


[Update] Jakobsen donderdag uit kunstmatige coma na
Fabio Jakobsen kwam in de massasprint van de eerste etappe van de Ronde van Polen zwaar ten val. Na een stevig sprintduel met Dylan Groenewegen moest hij uitwijken waardoor hij over de hekken knalde. In de Leiderstrui houdt de situatie omtrent de Nederlands kampioen voor u bij. Update – 5 augustus (20.20 uur): Wedst


Prades breekt nekwervel bij horrorcrash Polen, operatie
10:40 Fabio Jakobsen is buiten levensgevaar. De renner van Deceuninck-Quick-Step onderging afgelopen heeft een operatie van vijf uur aan zijn gezicht na zijn zware crash van gisteren in Polen.


Wielrenner Fabio Jakobsen (23) in coma na opzettelijke duw …
De Nederlands kampioen wielrennen Fabio Jakobsen kwam woensdag vlak voor de finish in de Ronde van Polen lelijk ten val. Hij werd door zijn landgenoot Dylan Groenewegen de hekken in gereden. De 23-jarige wielrenner wordt in coma gehouden en is inmiddels buiten levensgevaar, blijkt uit het statement van zijn ploeg Deceuninck-Quick-Step.


Smaakmakers met koers in genen: ‘Ome’ Van Aert en vaders …
10:51 Fabio Jakobsen is buiten levensgevaar. De renner van Deceuninck-Quick-Step onderging afgelopen nacht een operatie van vijf uur aan zijn gezicht na zijn zware crash van gisteren in Polen.


Toestand Jakobsen na vijf uur durende operatie ernstig …
Toestand Jakobsen na vijf uur durende operatie ernstig maar stabiel 05 augustus 2020 18:50 05-08-20 18:50 Laatste update: 6 minuten geleden Update: 6 minuten geleden 56 NUjij-reacties reacties


Fabio Jakobsen twitter tendance – top tweets | France
Fabio Jakobsen France: Our thoughts go out to Fabio Jakobsen and other people involved in today’s terrible crash in the Tour of Poland. Crashes like these should not happen. We offer our sincere apologies and we will discuss internally what has happened before we may make any further statement. #TDP20.
diagnostic code reader