admin July 20, 2020

De geniale comeback wordt een pijnlijke voor
De geniale comeback wordt een pijnlijke voor wereldkampioen Márquez. De eerste race van het seizoen in de MotoGP werd meteen een krankzinnige. Regerend wereldkampioen Marc Márquez viel zondag op …


De geniale comeback wordt een pijnlijke voor
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week | ed.nl


De geniale comeback wordt een pijnlijke voor
De eerste race van het seizoen in de MotoGP werd meteen een krankzinnige. Regerend wereldkampioen Marc Márquez viel zondag op het circuit van Jerez uit na een harde crash en brak daarbij z’n bovenarm.


Marquez breekt arm bij zieke crash MotoGP | Sportnieuws
Regerend wereldkampioen Marc Márquez had een pijnlijk begin van het seizoen in de MotoGP. Na een geniale inhaalrace kwam de Spaanse coureur in Jerez hard ten val. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Spaanse media melden dat Márquez z’n bovenarm gebroken heeft. Hij wordt waarschijnlijk dinsdag geopereerd. Komend weekeinde staat de volgende race in…


Lorenzo zou “geen gebrek aan aanbiedingen” hebben voor
Voormalig MotoGP-wereldkampioen Jorge Lorenzo zou “geen gebrek aan aanbiedingen” hebben als hij in de toekomst besluit terug te keren op de grid.


Lorenzo: Geen gebrek aan aanbiedingen voor comeback
Voormalig MotoGP-wereldkampioen Jorge Lorenzo zou “geen gebrek aan aanbiedingen” hebben als hij in de toekomst besluit terug te keren op de grid.


Tweevoudig wereldkampioen Marquez tot 2018 bij Honda | NU …
Marc Marquez rijdt ook de komende twee jaar voor het fabrieksteam van Honda. De Spaanse wereldkampioen van 2013 en 2014 in de MotoGP verlengde zijn contract bij de Japanse renstal tot eind 2018.


Márquez jongste wereldkampioen ooit in MotoGP | NU – Het …
De Spanjaard is de eerste coureur in 35 jaar die bij zijn debuut meteen de titel pakt. Hij werd tijdens zijn loopbaan eerder al wereldkampioen in de toenmalige 125 cc (nu Moto3) en de Moto2.


Marc Márquez 2017 MotoGP wereldkampioen
Marc Márquez is zondagmiddag na een bizar verlopen race in Valencia voor de zesde keer in zijn carrière wereldkampioen geworden. Rivaal Andrea Dovizioso wist niet finishen dankzij een crash en zag zo zijn titelkansen verdwijnen.


Wereldkampioenschap motorcross – Wikipedia
De MXGP is een klasse in de motorcross voor motoren met een maximale cilinderinhoud van 250cc (tweetaktmotor) of 450 cc (viertaktmotor). De klasse werd eerst als MX1 samen met de MX2 en MX3 ingevoerd in 2003. Het is de meest prestigieuze klasse in de motorcross, waar de beste rijders in aantreden en die de meeste media-aandacht krijgt.
car diagnostic