admin April 29, 2020

Modo släpper Björn Hellkvist – på väg till Leksand …
Modo har tänkt om. De har bestämt sig för att släppa Björn Hellkvist till Leksand. Årets övergång i svensk hockey är därmed gjord.


AVSLÖJAR: Modo släpper tränaren Björn Hellkvist till Leksand
Modo har tänkt om. De har bestämt sig för att släppa Björn Hellkvist till Leksand. Årets övergång i svensk hockey är därmed gjord….


AVSLÖJAR: Modo släpper Hellkvist till Leksand
Modo har tänkt om. De har bestämt sig för att släppa Björn Hellkvist till Leksand. Årets övergång i svensk hockey är därmed gjord.


Björn Hellkvist lämnar Modo – efter alla Leksands-turerna
En långdragen konflikt har nu fått sitt slut. Modo Hockey meddelar i dag att huvudtränaren Björn Hellkvist lämnar klubben. Efter att Hellkvist gjort sig omöjlig i klubben har de gått med på att släppa honom till Leksand som nu gjort övergången officiell. – Vi har inte förtroende för Björn Hellkvist längre och han kommer inte träna Modo nästa år, säger ordföranden Ulf …


Modo släpper Björn Hellkvist – presenteras av Leksand direkt
Efter mycket om och men har Modo nu bestämt sig för att släppa tränaren Björn Hellkvist, som för tre veckor sedan uttryckte en önskan att få träna L…


LIVE-TV 13.15: Modo släpper tränaren Björn Hellkvist – vi …
Efter många om och men: Björn Hellkvist lämnar Modo Hockey. Det beskedet gav klubben på onsdagen. Vi sänder live från bland annat Fjällräven Center med intervjuer och analyser gällande nyheten. Sändningen startar cirka 13.15.


JUST NU: Modos vändning – släpper succétränaren Björn …
Han lyfte Modo från sportslig kris till hockeyallsvensk final. Men efter en infekterad Leksandsflört är det nu klart – Björn Hellkvist lämnar Modo. – Vi har inte förtroende för Björn Hellkvist längre , säger ordförande Ulf Strinnholm Lidfalk i en livesändning på Modos hemsida.


Klart: Björn Hellkvist lämnar Modo – Västerviks-Tidningen
– Vi har tyvärr inte förtroende för Björn Hellkvist längre, säger ordförande Ulf Strinnholm. Hellkvists framtid har varit en följetong i vår sedan Leksand visade intresse för honom. Ishockeytränaren sade sig vara intresserad av ett klubbyte, men Modo ville i det läget inte släppa …


HockeyNews – Modo släpper Björn Hellkvist – presenteras av …
Det var på Modos egna tv-kanal som man under onsdagen meddelade att man släpper Björn Hellkvist, tvärtemot vad man har kommunicerat tidigare när Björn Hellkvist uttryckte en önskan att få lämna Modo. Men nu har klubben alltså tänkt om.


JUST NU: Modos vändning – släpper Björn Hellkvist efter …
Han lyfte Modo från sportslig kris till hockeyallsvensk final. Men efter en infekterad Leksandsflört är det nu klart – Björn Hellkvist lämnar Modo. – Vi har inte förtroende för Björn Hellkvist längre , säger ordförande Ulf Strinnholm Lidfalk i en livesändning på Modos hemsida. När …
diagnostic code reader