admin November 26, 2020

‘Amerikaans Salesforce wil thuiswerkhulp Slack kopen’ | De …
‘Amerikaans Salesforce wil thuiswerkhulp Slack kopen’ Schermvullende weergave ©REUTERS. Pieter Suy. 25 november 2020 Vandaag om 22:13. … Volgens de krant The Wall Street Journal …


‘Amerikaans Salesforce wil thuiswerkhulp Slack kopen
‘Amerikaans Salesforce wil thuiswerkhulp Slack kopen’ 25 november 2020 22:13 Slack, de populaire chatdienst die de voorbije maanden uitgroeide tot een van de grote voorbeelden van de thuiswerktrend, krijgt mogelijk een nieuwe eigenaar.


‘Salesforce wil zakelijke chatapp Slack overnemen’, koers …
De Amerikaanse cloudsoftwaremaker Salesforce zou de zakelijke chatdienst Slack willen overnemen. Dat zegt een bron woensdag tegen persbureau Reuters. Salesforce ziet Slack als een logische …


‘Salesforce wil zakelijke chatapp Slack overnemen’, koers …
De Amerikaanse cloudsoftwaremaker Salesforce zou de zakelijke chatdienst Slack willen overnemen. Dat zegt een bron woensdag tegen persbureau Reuters. Salesforce ziet Slack als een logische uitbreiding van de diensten die het bedrijf nu al biedt, al is het nog niet zeker dat de deal er ook echt komt.


‘Salesforce wil chatdienst Slack overnemen’ | IEX.nl
NEW YORK (AFN/RTR) – Softwarebedrijf Salesforce heeft chatdienst Slack Technologies, die met name populariteit geniet onder zakelijke gebruikers, benaderd met een overnamevoorstel. Dat zeggen …


In plaats van Slack te kopen voor $8 miljard zou Microsoft …
In plaats van Slack te kopen voor $8 miljard zou Microsoft volgende week komen met een SlackSalesforce 06 nov 2020. … De Nederlandse overheid wil zijn gestelde energiedoelen in 2020 behalen.


Microsoft wint cloudcontract met defensie VS ter waarde …
Microsoft heeft een opdracht van de Amerikaanse defensie gekregen om clouddiensten te verlenen. Het contract is tien miljard dollar waard en loopt in principe tien jaar lang. Grote bedrijven als …


Emerce – Online business, media & marketing
Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis.


Wall Street sluit stevig in het groen | De Tijd
Een halfuur voor de sluiting van Wall Street staan de Amerikaanse beurzen stevig in het groen. De Dow Jones wint 2,5 procent, de S&P500 veert 2,8 procent op en de Nasdaq stijgt 3,4 procent.


Google Translate
De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina’s onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen.
TPMS Sensor